Bedrijfsinformatie

Korné Juffer Orgelbouw is een jong bedrijf dat in 2009 is opgericht door Korné Juffer.

Vóór de oprichting van dit bedrijf heb ik al ervaring opgedaan bij verschillende pijporgelbouwers in Nederland. Bij deze bedrijven heb ik mij vooral bezig gehouden met het stemmen en het intoneren van pijporgels. Ook behoorden onder andere onderhoudswerkzaamheden tot de werkzaamheden. Door heel Nederland werkte ik aan het onderhoud van grote, middelgrote en kleine instrumenten, nieuwe, oude en historische orgels.

Bij de verschillende bedrijven waar ik werkte maakte ik kennis met wat er zoal komt kijken bij o.a. nieuwbouw, restauraties, onderhoudswerkzaamheden en het stemmen en intoneren van orgels. Zodoende heb ik kennis gemaakt met de vele facetten van het orgelbouwersvak.

Tevens heb ik ook diverse jaren gewerkt bij een internationaal bekende, Nederlandse fabrikant van digitale elektronische orgels.

Korné Juffer Orgelbouw is een eenmansbedrijf. De laatste jaren zijn de werkzaamheden aanzienlijk toegenomen. Hierdoor heb ik sinds eind 2011 een vast iemand die met de grotere werkzaamheden meehelpt. Ondanks dit is het nog steeds een eenmansbedrijf. Mede hierdoor kunnen we werken tegen scherpe tarieven.

Vanaf 2015 houden we ons ook bezig met het verkopen en plaatsen van elektronische, digitale orgels. Ook doen we onder andere schoonmaken en nakijken van deze orgels. Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van deze orgels in kerkgebouwen en zalen etc.

Sinds het voorjaar van 2017 zijn we begonnen met Muziekcentrum Elspeet. Voor meer info, klik boven in het menu op 'Muziekcentrum Elspeet'.

Ook doen wij sinds 2015 professionele cd-en geluidsopnames.

0
Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

 .